Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu, nemulţumit de arestul la domiciliu (rechizitoriu)

ro

28 Feb, 2015 00:00 1112 Marime text
Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, a atacat decizia judecătoarei Iulia Cezara Suciu, din Tribunalul Constanţa, care l-a plasat în arest la domiciliu.
 
Contestaţia şefului suspendat al CJC a fost trimisă spre soluţionare Curţii de Apel Constanţa, iar primul termen a fost stabilit pentru luni, conform unor surse avocăţeşti. De menţionat că şi procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au atacat cu contestaţie decizia judecătoarei Suciu, magistraţii solicitând arestarea preventivă a preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa.
Mandatul de arestare la domiciliu a fost emis în dosarul în care Nicuşor Daniel Constantinescu este acuzat de subfinanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Nicuşor Daniel Constantinescu (abuz în serviciu) - DNA Constanţa

 
Constantinescu mai are un mandat de arestare la domiciliu în dosarul în care este cercetat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Constanţa pentru abuz în serviciu (trei infracţiuni, dintre care două în formă continuată), constituire a unui grup infracţional organizat, coruperea alegătorilor (două infracţiuni), conflict de interese (zece infracţiuni, dintre care cinci în formă continuată), dar şi de tentativă la abuz în serviciu, în formă continuată.
 
Citeşte şi
 
Acuzaţiile care i se aduc lui Nicuşor Constantinescu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii