Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu, menţinut sub control judiciar de judecătoarea Luisa Emanuela Dragomir (rechizitoriu + referat DNA)

ro

02 Oct, 2015 00:00 1144 Marime text
Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, rămâne sub control judiciar. Decizia a fost luată, ieri, de judecătoarea Luisa Emanuela Dragomir, din Tribunalul Bucureşti, şi poate fi atacată la Curtea de Apel Bucureşti.
 
Hotărârea mai sus precizată s-a luat în dosarul în care Nicuşor Constantinescu este judecat alături de Adrian George Gâmbuţeanu, fost director general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa.
 
În cauză, Nicuşor Constantinescu este bănuit de complicitate la trei infracțiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice cu obținerea de foloase necuvenite, dar şi de 21 de infracțiuni de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor cu obținerea de foloase necuvenite. Gâmbuţeanu este suspectat de trei infracțiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice.
 
Următorul termen a fost stabilit pentru data de 23 octombrie.
 
Cei doi au fost deferiţi Justiţiei de Dana Ana, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Tot ea instrumentează şi cele două dosare în care este cercetat, sub control judiciar, fostul primar al municipiului Constanţa, Radu Ştefan Mazăre.
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Nicuşor Daniel Constantinescu / Adrian George Gâmbuţeanu - DNA Bucureşti (partea 1)

 
Referatul DNA privind propunerea de arestare a lui Radu Ştefan Mazăre şi a omului de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii