Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu, audiat la Tribunalul Constanţa (rechizitorii)

ro

03 Dec, 2014 00:00 1777 Marime text


Ieri, judecătoarea Luisa Emanuela Dragomir, din Tribunalul Bucureşti, a analizat cererea de instituire a sechestrului asigurător asupra bunurilor lui Constantinescu


Ieri, judecătoarea Iulia Cezara Suciu, din Tribunalul Constanţa, a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a lui Nicuşor Daniel Constantinescu, bănuit că nu ar fi asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa. 

Pe cale de consecinţă, magistratul a menţinut măsura arestării preventive a preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa. Mai mult decât atât, judecătoarea Iulia Cezara Suciu a respins, ca nefondate, cererile de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar sau controlului judiciar pe cauţiune. Chiar şi aşa, Nicuşor Daniel Constantinescu mai are şanse să părăsească arestul zilele acestea. El poate ataca decizia Tribunalului Constanţa, cu contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru cele lipsă. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 17 decembrie, când Nicuşor Daniel Constantinescu ar putea da declaraţii cu privire la acuzaţiile aduse.

Citeşte rechizitoriul AICI

În paralel, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa este judecat în alte trei dosare, două aflându-se pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, şi unul pe rolul Tribunalului Bucureşti. 

În ultima cauză, Nicuşor Daniel Constantinescu este bănuit de săvârşirea a 24 de infracţiuni, iar rechizitoriul poate fi citit AICI

Preşedintele suspendat al CJC este judecat, la Curtea de Apel Bucureşti, alături de alte 18 persoane fizice şi juridice, într-un alt proces.

Rechizitoriul poate fi citit AICI

Aşa cum menţionam şi în ediţia trecută, Nicuşor Constantinescu este judecat, la Curtea de Apel Bucureşti, şi în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa, rechizitoriul cauzei putând fi citit accesând rubrica „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Catalin 05 Dec, 2014 17:19 doamne cata sfidare - da-mi catusele jos, nu mai vreau sa-mi fie date catusele jos..