Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în familia Simonei Halep Nicia Arghir s-a sinucis

ro

11 Mar, 2015 00:00 5402 Marime text
Poliţiştii Secţiei 1 Constanţa au fost sesizaţi, luni după-amiază, la ora 17.33, de unchiul unui tânăr de 29 de ani, că nepotul său se află atârnat de o grindă, cu un cablu electric înfăşurat în jurul gâtului, în holul locuinţei situate pe strada Alexandru cel Bun din Constanţa.
 
Victima este Nicia Arghir, văr primar cu Simona Halep. Criminaliştii au preluat cazul, dar susţin că nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului, singurele leziuni găsite pe trupul tânărului fiind cele specifice spânzurării.
 
Prietenii decedatului spun că Nicia Arghir avea mania jocurilor de noroc și că avea multe datorii, inclusiv la cămătari. El pierduse şi câteva maşini.
 
Simona Halep se află în California, la Indian Wells, unde, astăzi, debutează unul dintre cele mai mari turnee de pe hard-ul american şi din circuitul WTA. Simona ar urma să intre în concurs abia vineri, în turul al doilea. Ea a ajuns anul trecut până în semifinale şi are de apărat multe puncte.
 
Apropiaţii Simonei Halep au aflat însă că aceasta vrea să renunţe la turneul din California, pentru a fi alături de mama sa după tragedia cumplită de noaptea trecută, conform sport.ro. Mama Simonei şi mama lui Nicia Arghir sunt surori.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii