Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Nepotul" lui Moisoiu, concurenta neloiala

ro

20 Aug, 2008 20:00 2719 Marime text
1219260091.jpg

Nici nu ne-am apucat bine de scris azi, ca iata ce gasim: societatea comerciala DCG Corporation SRL, cu sediul in bulevardul Lapusneanu numarul 96, la blocul AL4.

Are ca asociati pe George Duduna si pe Cristian Pindichi, fiecare cu parti egale. Pe aceasta firma este, printre altele, si un asa-numit Q'S INN, amplasat langa magazinul Grand, de unde se ia mancare pentru acasa. Tot pe aceasta firma se afla si contractul de inchiriere pentru Piata agroalimentara din cartierul Kilometrul 4-5, cu numarul 28, din 9 iulie 2004, deci la o luna de la alegerile de acum patru ani. Contractul este valabil timp de cinci ani, pana la inceputul lunii iulie anul viitor, si, desigur, cu posibilitate de prelungire, daca o fi cazul. Numai ca asa cum se precipita lucrurile, nu credem ca va mai fi cazul. Unii dintre membrii Partidului Democrat, acum si Liberal, spun ca acesta ar fi pretul tradarii lui Stelian Dutu. Aceeasi firma mai are puncte de lucru la Mamaia, Popas III Kilometrul 2, un altul pe bulevardul Tomis, la numarul 57, pe Ferdinand numarul 7 si, in acelasi imobil cu "unchiul" Moisoiu, pe bulevardul Mamaia numarul 296. Aici trebuie sa spunem ca este posibil sa fie vorba de concurenta neloiala, atata timp cat firma la care Pindichi este actionar are contract cu RAEDPP, iar el face parte din Consiliul de Administratie al Regiei, subordonat Consiliului Local Constanta, majoritar format din PSD-isti. Regia Autonoma de Exploatare a Domeniului Public si Privat este condusa de Radu Babus, iar tanarul PD-L-ist este si administrator, in acelasi timp. RAEDPP mai are ca administratori pe Radu Babus, Decebal Fagadau, Ovidiu Tanase Cristian, Titus Dobre Mircea, Sorin Lucian Ionescu si pe Stelian Nicolae Fronescu.

Si-am ajuns la Medgidia

Aici, functioneaza societatea comerciala Med. Com. Prod. SRL, cu sediul in Piateta Decebal, fara numar, bloc 1, parter. Asociati sunt Ion Stanca, cu 20 %, SC Campio ICM SRL, cu 70%, o persoana fizica si una juridica, avand un procent neinsemnat de actiuni. Dar firma are ca administratori pe Eugenia Dana Moinescu, Catalin Mihail Toderascu, Cristian Pindichi, Lucia Luminita Stanca, Mircea Plesca, fiul consilierului local din Medgidia, Carmen Plesca, apropiata si a grupului lui Moisoiu, si Lidia Craioveanu. Facem precizarea ca Eugenia Dana Moinescu este una din fiicele fostului primar al municipiului Medgidia, Dumitru Moinescu. Vom reveni.

Scris de: {autor}Emilian ANDREI {/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii