Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nenorocirea nopţii în România. Accident teribil. Două maşini s-au ciocnit, iar una a fost aruncată în faţa unei locomotive (galerie foto)

ro

19 Jul, 2018 06:10 3923 Marime text
Un grav accident s-a produs, în această noapte, pe DN 17 D, în judeţul Bistriţa-Năsăud, unde două maşini s-au ciocnit, iar una a fost proiectată pe calea ferată, fiind lovită de locomotiva unui tren de persoane.

Două autoturisme au intrat în coliziune, iar unul dintre acestea a fost proiectat pe calea ferată, ulterior fiind lovit în plin de locomotiva trenului accelerat Iași - Timişoara.

Evenimentul a avut loc pe DN 17 D, la ieşirea din localitatea Feldru, puțin înainte de ora 22.00.

Potrivit ISU Bistriţa echipajele de intervenţie au găsit la locul accidentului patru victime, câte două în fiecare autoturism, dintre care trei erau încarcerate. Două echipaje de descarcerare, trei echipaje SMURD din cadrul ISU Bistrița - Năsăud şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Bistrita-Nasaud au fost direcţionate la locul indicat.

După triajul preliminar, echipajele de descarcerare au extras victimele din autoturismele avariate în proportie de 100%..
 
Operațiunea a durat aproximativ 40 de minute și a avut un grad ridicat de dificultate, după care victimele au fost predate echipajelor medicale în vederea stabilizării și transportării la UPU SMURD Bistrița.
 
De asemenea, a fost verificată starea celor aproximativ 250 călători din tren și, din fericire, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Sursa foto: ISU Bistrita
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii