Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muzica i-a adus sfârşitul lui Răzvan Mădălin Ilie

ro

16 Jul, 2015 00:00 1844 Marime text
Un tânăr şi-a pierdut viaţa lovit de tren. El a traversat calea ferată şi a fost izbit în plin. De ce nu a auzit locomotiva? Ei bine, potrivit cercetărilor, Răzvan Mădălin Ilie avea căştile pe urechi şi asculta muzică, aşa cum fac mulţi tineri în ziua de astăzi. Cei aflaţi în apropierea lui au strigat la el, însă băiatul nu a auzit. Potrivit martorilor, tânărul purta căştile în urechi şi asculta muzică la volum foarte ridicat. A vrut să traverseze calea ferată, deşi se afla la doar câţiva metri de pasarelă. Mai multe tinere care au văzut trenul venind au strigat spre băiat, dar acesta nu le-a auzit. Şi mecanicul locomotivei a acţionat sirenele, dar băiatul nu a schiţat niciun gest şi astfel s-a petrecut tragedia. Trenul l-a agăţat de hanorac.

Răzvan se mutase de câţiva ani pe litoral, unde se angajase. Marţi voia să-şi viziteze câţiva prieteni care locuiesc la Valu lui Traian.
 
Din păcate, ceea ce i s-a întâmplat lui Răzvan nu este un caz izolat. Cercetătorii americani din cadrul Universităţii din Maryland spun că numărul de accidente grave în care sunt implicaţi pietoni cu căşti pe urechi s-a triplat în ultimii şase ani.
 
Sursa foto: pressalert.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii