Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muncă mai multă pentru DGA Constanţa

ro

18 Jan, 2011 00:00 1910 Marime text
Ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Constanţa al Direcţiei Generale Anticorupţie au muncit mai mult în 2010. Potrivit datelor de bilanţ comunicate de Serviciul Anticorupţie Constanţa, s-a înregistrat o creştere a activităţii faţă de anul precedent cu 76%. "S-au înregistrat 81 de dosare penale şi 94 de delegări de competenţă, ceea ce reprezintă o creştere a activităţii faţă de anul precedent", au declarat oficialii anticorupţie constănţeni.

În acest sens, este de precizat că 53 dintre dosarele DGA Constanţa au fost instrumentate la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, 16 la nivelul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, trei la nivelul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, iar nouă au fost instrumentate la nivelul DNA. În cursul anului 2010, au fost cercetate 510 persoane, printre care 29 de ofiţeri şi 71 de agenţi din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor. În acest sens, este de menţionat că au fost organizate 12 acţiuni de prindere în flagrant delict, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Nu mai puţin de 307 persoane au fost învinuite, iar 49 dintre ele au fost puse sub inculpare, fiind vorba despre un ofiţer, 14 agenţi şi 34 de civili.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 18 Jan, 2011 13:45 pe cine ati prins? un agent de la politia baraganu ca a luat tuica? luati i pe procurorul gil cu avocatul ionescu ce trafic de influenta fac cu proxenetii care vind minore droguri la bariera caraiman si pe str oltenie 5 la intrare parchet tribunal-vedeti ce fac politisti si procurorul nita cu fostii lui clienti cu judecatorul epure cu alti procurori corupti -vedeti cum ia spaga politistii pe fata de la proxenetii de la bariera baba novac - ct 192-mai opel alb 12 fxe la bariera caraima logan alb de politie de la sectia 5-vedeti cum e in spatele fimelor de paza politisti care iau bani -spada si rapotan cum au luat contracte la ulei piine etc ...vedeti ce fac catana stamate dana pavel semiral bolat bogdan vizitiu pisica ispir anane -liviu popa arion tiganus stiu si nu fac nimic e coruptie -ce sa fac dna cu ratavoi si dinut oamenii lui ion serban bogdan-droguri ficasa-.....ce fac cei de la economic tomescu cu directorul brd credite cu acte false de milioane euro in ovidiu pe str 3 nr 2 tigani din vilcea---- se vind minorew de 12 ani tre sec clan bairam dar da spaga si taceti- e bin laden uin poiitie e al quaida