Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Multiplu campion la lupte greco-romane, cercetat pentru producerea unui accident rutier

ro

26 Nov, 2013 00:00 2017 Marime text
Poliţiştii constănţeni cercetează un triplu campion naţional la lupte greco-romane pentru producerea unui accident rutier soldat cu trei victime.

Conform poliţiştilor, Sebastian Costel Agrigoroşoaiei, de 19 ani, sportiv, component al secţiei de lupte greco-romane a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanţa, a condus un autoturism aparţinând unei firme de pază pe strada Cuza Vodă. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Mihai Viteazu, şoferul nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire, spun poliţiştii, şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe drumul cu prioritate de Jenică Popa, de 75 de ani. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Miruna Iuliu Stroe, de 26 ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Jenică Popa, a lui Nicolas Papadopulos, de 36 de ani, pasager în cel de-al doilea vehicul şi a Georgianei Daniela Cornaci, de 26 ani, pasager în cel de-al treilea vehicul. Sebastian Agrigoroşoaiei va împlini 20 de ani peste puţin timp şi este sportiv, component al secţiei de lupte greco-romane a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanţa. Este triplu campion naţional (la copii, cadeţi şi juniori) şi deţinător a altor trei medalii de aur la echipe juniori (cu formaţia din Arad). Face lupte de opt ani şi, pe lângă titlurile naţionale, are alte câteva medalii. În total, a urcat pe podiumul Campionatelor Naţionale de aproape 15 ori. În 2010 a participat şi la Campionatul European de cadeţi. S-a născut la Vaslui, dar a venit apoi la Constanţa, iar în prezent este student în anul doi la Facultatea de Educaţie Fizică a Universităţii „Ovidius”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii