Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Motanul a fost trimis în judecată pentru omor

ro

18 Apr, 2013 00:00 1383 Marime text
Mircea-Ionel Ştefan, zis „Motanul”, în vârstă de 40 de ani, din Constanţa, cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru presupusa săvârşire a infracţiunii de omor, a fost trimis în judecată.

Dosarul a fost înregistrat, ieri, pe rolul Tribunalului Constanţa, cu numărul unic 4337/118/2013, primul termen fiind stabilit pentru data de 21 mai. Potrivit organelor de anchetă, în noaptea de 26/27 martie, în cadrul unei relaţii de concubinaj tensionate şi conflictuale, din cauza geloziei sau consumului frecvent de băuturi alcoolice atât de către inculpat, cât şi de către victimă, în locuinţa comună din municipiul Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, inculpatul a ucis-o pe concubina sa, în vârstă de 51 de ani. Conform procurorilor, bărbatul ar fi lovit-o în mod repetat pe victimă cu o bară metalică lungă de circa 1,20 m şi cu diametrul de 5 cm (prelungitor al unei sape de foraj puţuri) peste membrele superioare şi inferioare şi i-a provocat mai multe plăgi despicate, cu hemoragie masivă la nivelul picioarelor, cu consecinţa decesului.
În cursul audierii, inculpatul a recunoscut săvârşirea faptei, explicându-şi acţiunea agresivă prin aceea că o găsise pe victimă în stare de ebrietate şi că totodată aceasta nu cumpărase alimente şi nu pregătise nimic de mâncare.
Pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea de omor este închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea unor drepturi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii