Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobilizare exemplară a poliţiştilor, jandarmilor și cetățenilor pentru găsirea unei femei de 62 de ani (galerie foto)

ro

22 May, 2020 17:57 1434 Marime text
  • Asa cum rar mai vedem o mobilizare exemplară a poliţiştilor, jandarmilor și cetățenilor s-a desfășurat pentru găsirea unei femei de 62 de ani, sesizată ca fiind dispărută din orașul Borsec.
  • Iar perseverența acestor oameni minunați avea să dea roade azi, 22 mai, în jurul amiezii, când victima a fost găsită, slăbită dar teafără, la circa 3 km de orașul Borsec, într-o zonă împădurită.
Mobilizare exemplară a poliţiştilor, jandarmilor și cetățenilor pentru găsirea unei femei de 62 de ani, sesizată ca fiind dispărută din orașul Borsec.

Dispariția femeii, plecată de acasă alaltăieri, 20 mai a.c., a fost sesizată Poliției în aceeași seară în jurul orei 21:50.

Încă din primele momente au fost declanșate procedurile specifice în cazurile disparițiilor de persoane și au fost fost demarate activități specifice de cercetare și investigație, precum și verificări în zonă și scotociri în împrejurimi.

Primele echipe de căutare, constituite din 6 poliţişti, un jandarm și circa 30 de cetățeni, voluntari ai SVSU și membrii unei Asociații Off Road, au acţionat până spre dimineață, inițial fără rezultat.

După câteva ore căutările au fost reluate, cu forțe noi, aproape dublate, din care au făcut parte 14 poliţişti, 9 jandarmi și aproape 50 de voluntari din cadrul SVSU, Asociației Off Road, cărora li s-au alăturat muncitorii RomAqua.

Din păcate, nici la lumina zilei femeia dispărută nu a putut fi găsită, însă nici acest insucces nu i-a descurajat pe inimoșii căutători.

Iar perseverența acestor oameni minunați avea să dea roade azi, 22 mai, în jurul amiezii, când victima a fost găsită, slăbită dar teafără, la circa 3 km de orașul Borsec, într-o zonă împădurită.

Din pricina stării de sănătate, femeia nu a putut furniza detalii despre traseul pe care l-a urmat, ori alte amănunte care să lămurească dispariția sa și dinamica acestui interval de timp, aspecte ce rămân în sarcina poliţiştilor anchetatori.

Le-a mulțumit familia, le mulțumim și noi polițiștilor, jandarmilor și voluntarilor, tuturor celor care au participat la căutări și au contribuit la acest deznodământ fericit, a transmis ISU Hraghita.

Sursa foto: ISU Harghita
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii