Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobilizare de forţe în Kilometrul 5 Un constănţean a vrut să-şi impresioneze soţia cu o tentativă de sinucidere (galerie foto + video)

ro

26 May, 2015 00:00 1626 Marime text


 În timp ce bărbatul se plângea presei, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au umflat o saltea pneumatică.
 
Un bărbat de 42 de ani, supărat că soţia lui l-a părăsit şi l-a lăsat cu cele două fetiţe, a ameninţat, ieri, că se aruncă de pe un bloc cu opt etaje. Pentru a preveni un eventual suicid, pompierii au montat o saltea pneumatică lângă blocul respectiv.
 
Supărat că soţia sa, în vârstă de 27 de ani, l-a părăsit, un bărbat în vârstă de 42 de ani s-a gândit că cea mai bună metodă de a-i atrage atenţia femeii lui este o ameninţare cu sinuciderea. Ca atare, el s-a urcat pe un bloc de opt etaje, aflat în construcţie, din zona Doraly Mall, cartierul Km 5, şi a început să strige că se aruncă de pe clădire dacă nu vine nevasta lui. Alertaţi, pompierii, poliţiştii şi o maşină de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean s-au deplasat la faţa locului. Încercările oamenilor legii de a discuta cu el s-au soldat cu un eşec, deoarece bărbatul voia să vorbească musai cu un reporter care să-l filmeze. El a declarat presei că este nervos din cauza faptului că soţia l-a părăsit acum o lună şi l-a lăsat cu cele două fetiţe, în vârstă de 5 şi 11 ani. În acest timp, echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au umflat o saltea pneumatică, pentru situaţia în care bărbatul şi-ar fi dus la capăt ameninţarea şi s-ar fi aruncat în gol. Între timp, soţia bărbatului a ajuns la faţa locului şi, alături de un poliţist din Topraisar, l-a convins să se dea jos de pe bloc.

A scăpat doar cu un avertisment 

Bărbatul a fost consiliat de un negociator specializat, a fost dus la Poliţie, unde i s-a luat o declaraţie, şi, într-un final, i s-a dat drumul acasă, scăpând doar cu un avertisment. Surse apropiate anchetei spun că bărbatul locuieşte în Topraisar şi a venit special în Constanţa pentru a protesta în acest mod.

Caz similar în Bucureşti

Cazul constănţeanului pare similar cu cel petrecut recent în Bucureşti, acolo unde o femeie, doborâtă de durerea morţii fiicei sale, se urcase pe un bloc de opt etaje din centrul capitalei, de unde ameninţa că se sinucide. Ea suferea de depresie după ce fiica ei, bolnavă de cancer, a murit de curând, aceasta fiind singurul copil. Ea i-a ţinut pe poliţişti 30 ore în tensiune, după care a cedat psihic, cel mai probabil, şi s-a aruncat de pe clădire, neputând fi convinsă să renunţe la gestul său, nici de negociatori, nici de soţul ei. Din fericire, la Constanţa, situaţia a fost mult mai simplă şi a avut un final fericit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii