Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moartea cumplită a profesorului Michael Beck, supranumit „dirijorul viselor” Tragedie rutieră la ieşirea din Constanţa (galerie foto)

ro

11 Sep, 2014 00:00 4393 Marime text
Tragedie pe DN3, la ieşirea din Constanţa către Valul lui Traian. Un bărbat a murit şi alte patru persoane au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
 
Tragicul eveniment a avut loc ieri, în jurul orei 15.00. Potrivit poliţiştilor rutieri, un autoturism Mazda se deplasa dinspre municipiul Constanţa către localitatea Valu lui Traian. La 300 de metri de ieşirea de pe autostradă, şoferul a vrut să efectueze manevra de întoarcere fără să se asigure, pe linia continuă, moment în care a fost lovit în plin de un Volkswagen Tiguan, care se deplasa în aceeaşi direcţie. În urma impactului puternic, şoferul primului autoturism, Michael Beck Hamlescher, a murit pe loc.
 

La faţa locului au ajuns un echipaj de descarcerare, o autospecială pentru stingerea incendiului în caz de pericol, o ambulanţă SMURD, patru autospeciale din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere Constanţa.
 
Echipajul de descarcerare a intervenit pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate ale autoturismului Mazda a şoferului decedat şi a unei femei, pasageră în maşină. Cea din urmă a fost transportată în stare gravă la spital. Din cel de-al doilea autoturism, trei bărbaţi au fost ajuns la spital, fiind stabili.

 Michael Beck Hamlescher era profesor universitar la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iaşi


 Şoferul autoturismului Mazda era profesor universitar asociat la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iaşi din anul 2009. Potrivit site-ului bzi.ro, în luna ianuarie a anului 2011, Michael Beck Hamlescher a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi. Profesorul Michael Beck Hamlescher era supranumit „dirijorul viselor”, deoarece în decursul a peste 30 de ani de activitate a organizat aproape 400 de concerte de binefacere.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii