Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moarte învăluită în mister, în Portul Tomis (galerie foto+video)

ro

28 Jan, 2015 00:00 2439 Marime text


Un bărbat a fost găsit plutind fără suflare, ieri dimineaţă, pe luciul apei din Portul turistic Tomis, lângă pontonul din zona restaurantului On Plonge. Marin Gheorghe, în vârstă de 51 de ani, fusese dat dispărut încă de luni dimineaţă de familie, după ce plecase de acasă la muncă, însă acolo nu a mai ajuns.
 
Pompierii au scos trupul pe uscat, iar criminaliştii au constatat, la o examinare preliminară a cadavrului, că acesta nu are urme vizibile de violenţă. Totuşi, până la efectuarea necropsiei, anchetatorii nu exclud nici varianta crimei, pe lângă cea a sinuciderii sau a morţii accidentale.
 
Familia însă este convinsă că bărbatul a fost ucis. „Era un om foarte fericit, era bucuros că devenise bunic şi nu avea tendinţe sinucigaşe. Cineva i-a dat în cap şi l-a aruncat în apă, pentru că l-a văzut bine îmbrăcat, cu căciulă de astrahan. Avea şi bani la el“, a afirmat fiica victimei.
 
Însă poliţiştii au găsit asupra cadavrului banii, un telefon, acte şi chei, semn că scopul crimei, dacă se poate vorbi de o crimă, nu a fost jaful. Necropsia va lămuri mai multe aspecte privind cauza tragediei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii