Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mirela Matichescu administratorul public al judeţului Constanţa Demisia ministrului Sănătății atinge un maximum imposibil de depășit

ro

26 Mar, 2020 14:13 5107 Marime text
 „După demisia de astăzi a Ministrului Sănătății, #PNL să predea de urgență Guvernarea către PSD”, scrie într-o postare pe pagina sa de Facebook, Mirela Matichescu, administratorul public al judeţului Constanţa.
 
După care continuă:

„Dacă dezertarea lui V.F.Cîțu din postul de premier-desemnat părea vârful lașității din istoria politicii românești, demisia de astăzi a Ministrului Sănătății Victor Costache atinge un maximum imposibil de depășit. România a trecut printr-un război de independență, prin două războaie mondiale, o revoluție și nenumărate momente dificile. Însă NICIODATĂ un lider politic NU A DEZERTAT ÎN TIMPUL CRIZEI SAU RĂZBOIULUI.
Vedem deja că PNL nu știe cum să gestioneze criza #Coronovirus. Vedem deja că nu au niciun plan economic pentru redresarea mediului de afaceri. Acum vedem și că NU AU CURAJUL să gestioneze această criză. Lucrurile nu pot rămâne așa. Lucrurile NU trebuie să rămână așa.
La ora 14.00 Klaus #Iohannis este așteptat să facă delcarații. Îl îndemn cu tărie pe Președintele României să fie responsabil, să constate faptul că PNL este, din păcate, depășit de situație, și să-i ceară lui #LudovicOrban să-și depună imediat mandatul de Prim-Ministru, urmând ca până la sfâșitul zilei să numească un Guvern condus de PSD, pentru a putea combate eficient criza de sănătate și pentru a putea reduce la maximum timpii de recuperare după criza economică”.

Sursa foto: Facebook/Mirela Matichescu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii