Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Costel Gheorghe şi Mădălin Paraschiv, reţinuţi Minor tâlhărit la Satu Nou

ro

05 Aug, 2015 00:00 2337 Marime text
Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mircea Vodă au fost sesizaţi, luni dimineaţă, de către un minor în vârstă de 17 ani, din localitatea Satu Nou, comuna Mircea Vodă, cu privire la faptul că, în jurul orei 3.20, persoane necunoscute ar fi intrat fără drept în locuinţa sa şi, prin exercitarea unor acte de violenţă şi ameninţări, l-au deposedat de o plasma TV, două telefoane mobile, o tabletă electronică şi două joy-stick-uri.

Poliţiştii i-au identificat pe Costel Alexandru Gheorghe, de 19 ani, şi pe Mădălin Paraschiv, de 19 ani, ambii din localitatea Satu Nou, bănuiţi de comiterea faptei. Prejudiciul, în valoare de 4.000 de lei, a fost recuperat în totalitate şi predat păgubitului.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, pe bază de ordonanţă, emisă de Secţia 6 Poliţie Rurală Cernavodă, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de lucrătorii postului de poliţie Mircea Vodă, cu sprijinul Secţiei 6 Poliţie Rurală, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii