Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mii de jucării contrafăcute, descoperite în Portul Constanţa

ro

25 Oct, 2012 01:00 1361 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, alături de lucrătorii vamali, au controlat un container sosit din China în Portul Constanţa.

În interiorul containerului au fost descoperite zeci de mii de jucării şi articole de lenjerie, despre care se crede că ar fi contrafăcute şi nu fuseseră declarate autorităţii vamale.

Cele 24.765 de jucării şi 1.310 articole de lenjerie, cu o valoare aproximativă de 1.039.300 lei, au fost confiscate.

Administratorul firmei din judeţul Ilfov, care ar fi trebuit să primească marfa, are acum dosar penal pentru punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate şi pentru folosire de acte nereale în vamă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • adrian 25 Oct, 2012 18:36 VAMESI CORUPTI VB DE CEI CARE INTRODUC MARCI INREGISTRATE CA SUNT INFRACTORI DAR DC NU VB DE CE SPAGA IAU PT A LASA ALTE ZECI DE CONTAINERE SA INTRE IN TARA CU MARCI INREGISTRATE .ATI PRIN 1 SAU DOI AMARATI DE ASIATICI CU CATEVA BAXURI DE MARAFA CONTRAFACUTA FELICITARI LE-ATI DAT SEFILOR MOTIVE DE MULTUMIRE CA NU DORMITI O ZI PE AN SI OAMENILOR LE-ATI DAT PRAF IN OCHI CA SUNTETI CORECTI DIN PARTEA MEA PT VOI MULTA RUSINE