Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Toma rămâne în arest Decizie definitivă în dosarul angajaţilor CJC cercetaţi sub control judiciar

ro

10 Dec, 2015 00:00 2011 Marime text


Hotărâre definitivă în dosarul în care trei angajaţi ai CJC sunt cercetaţi sub control judiciar, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.
 
Ieri, judecătoarea Valentina Boboc, din Curtea de Apel Constanţa, a decis menţinerea în stare de arest preventiv a lui Mihai Toma, de 22 de ani, domiciliat în Ilfov. Hotărârea este definitivă.
 
În acest dosar este cercetat, tot în arest, şi afaceristul Constantin Dima, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, folosire cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri, în formă continuată, obținere ilegală de fonduri, în formă continuată, evaziune fiscală, în formă continuată, dar şi de spălare a banilor.
 
Potrivit DNA, „în perioada 18.05.2015 - 10.09.2015, în contextul unui proiect privind restaurarea sitului arheologic Capidava, inculpatul Dima Constantin, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, a falsificat mai multe documente în scopul obţinerii pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene şi de la bugetul Consiliului Judeţean Constanţa“.

Citeşte şi 
Restaurarea Cetăţii Capidava, în balanţa legii - Administratorul firmei Mara Construct, arestat la cererea DNA Constanţa (galerie foto + documente)
Din referatul propunerii de arestare a lui Constantin Dima - Cum a fost „ajutată“ Mara Construct să reabiliteze Cetatea Capidava (documente)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii