Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:19 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Perifan, fost șef al Protecției Consumatorilor, și inspectorul Antifraudă Damu Fudulea, menținuți în arest (referat propunere arestare)

ro

16 Apr, 2015 00:00 2277 Marime text
Mihai Perifan, fost șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, și Damu Fudulea, inspector în cadrul ANAF – Direcția Generală Antifraudă, detașat ca specialist antifraudă fiscală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, rămân în spatele gratiilor.

Decizia a fost luată, ieri, potrivit surselor noastre, de judecătoarea Marinela Mitan, din Tribunalul Constanța. Instanța a respins ca neîntemeiate cererile subsidiare de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura preventivă a controlului judiciar / arestului la domiciliu / controlului judiciar pe cauţiune. Hotărârea nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanța. Amintim că Perifan a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru dare de mită. Asta în timp ce Damu Fudulea este acuzat de folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații. Amintim că ruda pentru care ar fi intervenit şeful OJPC Constanţa ar fi fratele său, Daniel Perifan, ginerele afaceristului Costică Zelcă, apropiat atât al lui Radu Mazăre, primarul suspendat al municipiului Constanţa, cât şi al lui Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al CJC.

Citește și

BANI ÎN CUTIA DE MEDICAMENTE
CRONOLOGIA UNUI FLAGRANT MARCA DNA. CUM A FOST PRINS ŞEFUL PROTECŢIEI CONSUMATORILOR CONSTANŢA (DOCUMENT+RECHIZITORIU)


MIHAI PERIFAN ŞI DAMU FUDULEA
ŞEFUL DE LA PROTECŢIA CONSUMATORILOR ŞI UN INSPECTOR ANTIFRAUDĂ, TRIMIŞI ÎN JUDECATĂ ÎN PRAG DE SĂRBĂTORI (DOCUMENT ŞI REFERAT PROPUNERE ARESTARE)


IATĂ CÂND AR PUTEA SCĂPA DE AREST
MIHAI PERIFAN ȘI DAMU FUDULEA, ÎN FAȚA JUDECĂTOAREI MARINELA MITAN, DIN TRIBUNALUL CONSTANȚA

Ti-a placut articolul?

Comentarii