Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Microbuz de călători implicat într-un accident rutier pe Autostrada A1 în apropiere de Nădlac. Mai multe persoane, implicate

ro

12 Apr, 2022 17:57 1260 Marime text
Accident pe autostrada A1 în apropiere de Nădlac. foto: IPJ AradUn microbuz de călători a fost implicat într-un accident rutier pe Autostrada A1 în județul Arad. 

Potrivit IPJ Arad, astăzi, în jurul orei 17,00, a fost sesizat prin 112, un eveniment rutier petrecut pe autostrada A1, la kilometrul 576, impact între un ansamblu rutier și un microbuz.

În microbuz se găseau opt persoane și conducătorul auto, toți cetățeni români, conducătorul autotrenului fiind un bărbat cu cetățenie turcă.

Din primele observații, au fost rănite ușor trei persoane, pasageri în microbuz, urmând ca echipajul medical sosit la fața locului să stabilească cu exactitate starea de sănătate a tuturor persoanelor implicate în eveniment.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Nădlac-Deva continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 576, în zona localității Nădlac, județul Arad, s-a produs un accident rutier, în care un microbuz de transport persoane, în care se aflau șoferul și 8 pasageri, deplasându-se pe prima bandă a sensului de mers către Nădlac, în apropierea PTF Nădlac II, a lovit un autocamion care se afla staționat în coloană pentru ieșirea din țară.

În urma impactului au rezultat 3 victime, cu răni ușoare la prima vedere.

Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă, desfășurându-se pe cea de-a doua, prin dirijarea poliției.

Valorile de trafic sunt ridicate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii