Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Meteo. Ploile nu ne dau pace în Dobrogea

ro

18 Jun, 2021 06:00 2034 Marime text
  • Cod Galben de ploi însemnate cantitativ astăzi până la ora 12.00 în județele Constanța și Tulcea.
 
Astfel, în Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei vor fi averse ce vor avea și caracter torențial și pe alocuri descărcări electrice.

Cantitățile de apă, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depăși 20...30 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp.
 
Dar meteorologii mai spun ceva: astăzi Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj pentru aria ploilor ce va fi în extindere.

UPDATE - Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteorologică de tip cod galben, valabilă de astăzi de la ora 10.00, până mâine la ora 23.00.

În intervalul menționat, în Muntenia, Moldova, Oltenia și în Dobrogea și în cea mai mare parte a Transilvaniei va ploua însemnat cantitativ și vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aversele vor avea și caracter torențial, pe alocuri vor fi însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului.



În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20...30 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp.

Fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala pe arii restrânse și în celelalte regiuni.

Vremea se va menține în general instabilă până la începutul săptămânii viitoare

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii