Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Merită toate laudele şi aprecierea Poliţistul Bogdan Tarmigan, de la Topraisar, a sărit în ajutorul unor pensionari a căror casă luase foc (video)

ro

19 Jan, 2015 00:00 2113 Marime text
Un tânăr poliţist, ajutorul şefului de post din Topraisar, s-a rănit uşor în timpul unei intervenţii curajoase. Până la sosirea pompierilor, el a limitat extinderea unui incendiu izbucnit la casa unor vârstnici.
 

La data de 17 ianuarie, ora 18.00, polițiștii din Topraisar au fost sesizați despre faptul că, la o casă din localitate, a izbucnit un incendiu, care se propaga foarte rapid.
Imediat, la fața locului s-a deplasat tânărul agent de poliție Bogdan Tarmigan, ajutor de șef de post, care a constatat că proprietarii casei, persoane de vârsta a treia, nu au avut posibilitatea de a interveni.
 
Pentru diminuarea pagubelor materiale și protejarea bunurilor locatarilor, polițistul a pătruns în imobil, a urcat în pod și pe acoperișul casei, unde, sprijinit de cetățenii din localitate, a acționat pentru stingerea incendiului.
 
Ca urmare a intervenției agentului de poliție, focul a fost limitat și, ulterior, acesta a fost lichidat de pompieri, nefiind înregistrate victime omenești.
 
În intervenția sa, polițistul a suferit leziuni minore în zona umărului stâng, fiind transportat la Spitalul Județean Constanța, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, nerămânând internat.
 
În urma investigaţiilor, s-a stabilit că incendiul a izbucnit ca urmare a unui coş de fum defect.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii