Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mercedes cu ITP fals, descoperit în Ostrov

ro

17 Apr, 2013 00:00 1106 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în PTF Ostrov un autoturism marca Mercedes, condus de un cetăţean român, care avea certificatul de inspecţie tehnică fals.

Ieri, în jurul orei 09.30, în PTF Ostrov s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român M.V., în vârstă de 32 ani, domiciliat în Republica Moldova, care conducea un autoturism marca Mercedes, model E 290, înmatriculat în Republica Bulgaria.
În urma verificărilor, a rezultat că certificatul de inspecţie tehnică al autoturismului prezintă indicii de falsificare.
Persoana în cauză a declarat că a achiziţionat autoturismul de la un cetăţean bulgar, în schimbul sumei de 2.500 de euro, fără a cunoaşte că unul dintre documentele autoturismului este fals.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „complicitate la fals material în înscrisuri oficiale” şi uz de fals, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 26 raportat la art. 288, respectiv 291 din Codul Penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii