Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:09 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicul anestezist Dorin Arhire se întoarce la Spitalul Judeţean (rechizitoriu)

ro

18 Feb, 2015 00:00 835 Marime text
Judecătoarea Marinela Mitan, din Tribunalul Constanţa, i-a permis, ieri, doctorului anestezist Dorin Arhire să se deplaseze la locul de muncă - Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“ Constanţa -, pentru exercitarea profesiei de medic, de luni până vineri, inclusiv, între orele 8.00 -14.00.
 
Arhire a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, alături de soţia sa, Nicoleta Arhire, şi de Marius Militaru, medic primar şi şeful Clinicii de Cardiologie şi Chirurgie Cardiovasculară din Spitalul Judeţean, pentru luare de mită.
 
Tot ieri, judecătoarea Marinela Mitan i-a permis Nicoletei Arhire să părăsească domiciliul, de două ori pe săptămână, în zilele de marţi şi joi, între orele 15.00 - 20.00, pentru a se deplasa la Clinica de chirurgie Matca, aparţinând SC Medical Analysis, situată în Constanţa. De asemenea, şi lui Dorin Arhire i-a fost permis să părăsească domiciliul, de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri şi vineri, între orele 14.00 şi 18.00, pentru a se deplasa la Clinica Matca. Marinela Mitan le-a mai dat voie soţilor Arhire să părăsească domiciliul în fiecare duminică, între orele 10.00 şi 14.00, pentru a se deplasa la hipermarketul Auchan, din complexul comercial Maritimo Constanţa. Decizia Tribunalului nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Marius Militaru, Dorin Arhire şi Nicoleta Arhire (document) 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii