Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medici în arest la domiciliu „Domnul Bodean îşi bate joc. Să ferească Dumnezeu să aibă nevoie de aceşti chirurgi cardiovasculari!“

ro

22 Jan, 2015 00:00 1872 Marime text
Judecătoarea Viorica Lungu, din cadrul Curţii de Apel Constanţa, a decis, ieri, ca Marius Militaru, şeful Clinicii de Cardiologie şi Chirurgie cardiovasculară din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, să rămână în arest la domiciliu. Decizia este definitivă şi îi vizează şi pe medicii anestezişti Dorin Arhire şi Nicoleta Arhire. 
 
Cei trei au fost trimişi în judecată de Andrei Bodean, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, pentru luare de mită. Aflat la Palatul de Justiţie, Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a făcut, ieri, o serie de declaraţii dure la adresa procurorului Bodean, cel care, de altfel, l-a trimis în judecată în două dosare penale.
 
„Celor trei doctori li s-a interzis să muncească la cererea procurorului Bodean (n.r. Andrei Bodean, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa), punând în situaţia ca românii bolnavi de inimă fie să moară, fie să se întâmple accidente ireversibile. Azi am aflat că denunţătorul (n.r. din dosarul celor trei medici) a murit. I-au fost făcute trei operaţii. Dumnezeu să-l ierte. (...) Asta este justiţie divină, consecinţa acestor abuzuri. Zeci de pacienţi au fost trimişi la Bucureşti, pentru că aici nu a mai avut cine să-i opereze de inimă“, a declarat şeful CJC. „(...) Pe domnul doctor Militaru l-am adus din Germania. L-am rugat să vină în România. Dacă interesul judeţului Constanţa nu este de a avea sănătate... Spitalul Judeţean Constanţa este o prioritate pentru mine. Acest efort al nostru este considerat un abuz în serviciu de către domnul procuror Bodean şi de către DNA, din păcate. (...) Domnul procuror Bodean îşi bate joc... să ferească Dumnezeu să aibă nevoie vreodată de aceşti chirurgi cardiovasculari şi să nu fie pe fază şi să se întâlnească cu denunţătorul în cer!“, a conchis Nicuşor Constantinescu.        
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii