Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medic, reţinut pentru 24 de ore. Bănuit de 19 infracţiuni de luare de mită (video)

ro

14 Feb, 2017 15:21 12257 Marime text
Ca urmare a activităților complexe de cercetare penală, inclusiv acțiunea de prindere în flagrant și perchezițiile domiciliare realizate ieri de ofițerii DGA – Serviciul Județean Anticorupție SJA Prahova, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, într-un dosar penal privind fapte de corupție săvârșite de un medic din cadrul unei unități medicale din Sinaia, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat sub aspectul săvârşirii a 19 infracţiuni de luare de mită aflate în concurs real.

În fapt, „s-a reţinut că inculpatul, cu ocazia activităţii desfăşurate la cabinetul medical din Sinaia, a acceptat primirea sumei totale de 8.500 lei, cu titlu de mită, de la beneficiarii dreptului de pensie de invaliditate care s-au prezentat la medic, în data de 13 februarie 2017, pentru revizuirea la termen a acestui drept”.

Astăzi, faţă de inculpat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată competente cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La acţiuni au participat Serviciile Operaţii și Tehnic din cadrul Structurii Centrale a D.G.A. și s-a beneficiat de sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă "Matei Basarab" Ploiești. 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii