Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maşini parcate în Mamaia distruse de un şofer băut. Există o mare dilemă pe care poliţia trebuie să o dezlege. Cine a condus maşina? (galerie foto+video)

ro

29 Jul, 2018 07:07 5237 Marime text
În această noapte, pe bulevardul Mamaia, din staţiunea Mamaia, zona hotelurilor Riviera-Venus, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit martorilor vinovat ar fi un şofer care conducea un BMW, înmatriculat în judeţul Cluj, care din cauza neatenţiei în conducere a intrat în două autoturisme parcate: un Volkswagen cu numere de Constanţa şi un Nissan cu numere de Bucureşti.

Marea dilemă a poliţiştilor este următoarea: cine a condus maşina pentru că ambii ocupanţi ai maşinii de Cluj un tânăr, şi o tânără, spun că, de fapt, celălalt a condus autoturismul.

Problema este şi mai dificilă pentru că ambii erau băuţi la momentul impactului, fata înregistrând la verificarea cu alcooltestul 0.97.
Ambii au fost conduşi la spital pentru prelevarea de probe biologice după care la poliţie pentru continuarea cercetărilor.
 
Sursa foto si video: ZIUA de Constanta

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii