Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maşini furate, expuse la vânzare în Constanţa

ro

07 Apr, 2014 00:00 3831 Marime text
Trei autoturisme declarate furate din Franţa, Italia şi România au fost depistate, vineri, într-un spaţiu destinat expunerii de maşini second-hand din Constanţa.
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa, au acţionat vineri în zona de competenţă pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autovehicule furate. Oamenii legii au verificat mai multe locuri din municipiul Constanţa şi oraşul Ovidiu în care erau expuse autovehicule tip second-hand în vederea comercializării. Au fost controlate 22 de autoturisme, iar pentru trei dintre ele au rezultat alerte în bazele de date, fiind căutate pentru a fi indisponibilizate.

Cele trei maşini, un Ford Ka, declarat furat din Franţa, un BMW model Z3, care figura ca fiind furat din Italia, şi un Volkswagen Passat, semnalat ca fiind furat din România, erau expuse spre vânzare de cetăţeanul român E.P.M.A., în vârstă de 25 de ani, domiciliat în Constanţa. Acesta a declarat că autoturismele îi aparţin. Autovehiculele, cu o valoare de aproximativ 48.500 de lei, au fost indisponibilizate la sediul Gărzii de Coastă în vederea continuării cercetărilor. Cetăţeanul în cauză este cercetat pentru „primirea, dobândirea, transformarea ori înlesnirea valorificării unui bun, de către o persoană care fie a cunoscut, fie a prevăzut din împrejurările concrete că acesta provine din săvârşirea unei fapte prevăzute de legea penală, chiar fără a cunoaşte natura acesteia“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii