Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maşină de Constanţa implicată într-un carambol rutier. Patru victime dintre care doi copii

ro

25 Jan, 2020 05:41 5212 Marime text
Ieri, în jurul prânzului a avut loc un grav accident de circulaţie în judeţul Alba, conform agenţiei de ştiri Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba o femeie, în vârstă de 31 de ani, din judeţul Arad, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Vârtop-Arieşeni, a pierdut controlul volanului după care a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o maşină înmatriculată în judeţul Constanţa, condusă de un bărbat, de 30 de ani, din judeţul Arad.

Imediat după impactul dintre cele două autovehicule, un bărbat care conducea un autoturism în acelaşi sens cu primul, pe direcţia Vârtop-Arieşeni, a pierdut controlul vehiculului şi a intrat în coliziune cu maşina condusă de femeie, a precizat Poliţia.

Cel mai grav a fost rănită este o fetiţă în vârstă de şapte ani, cu traumatism cranio-cerebral, pentru care a fost trimis în zonă, în Cîmpeni, un elicopter SMURD.

După ce medicii au stabilizat-o şi au intubat-o, fetiţa a fost preluată în stare gravă şi transportată la un spital din Tîrgu Mureş, au precizat cei de la ISU Alba.

Patru persoane, printre care doi copii, au fost rănite în total în accident, primul ajutor medical fiind acordat iniţial victimelor de către echipajul Salvamont de la Pârtia Vârtop.

Toate victimele au fost transportate iniţial la Spitalul din Cîmpeni. Două dintre victime au fost încarcerate.

Staţia de Pompieri Cîmpeni a intervenit pentru descarcerare şi acordare de prim ajutor medical cu o autospecială cu modul de descarcerare, fiind trimise la faţa locului o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Alba şi un echipaj SMURD. Ulterior, numărul acestora a fost suplimentat, cu încă o ambulanţă SAJ.

Sursa foto: ISU Alba

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii