Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Masina comisarului-sef Anane, spulberata de un tir care avea probleme cu franele

ro

02 Aug, 2010 01:13 4321 Marime text
Politie_Sectia_4_Anane_Des.jpgComandantul Secţiei patru de Poliţie Constanţa, comisarul-şef Ivan Anane, împreună cu soţia şi fiica sa, au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a fost lovită în plin de un autotren. Anane se afla în concediu de odihnă, iar în prezent se află în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, sub atenta supraveghere a medicilor. Maşina condusă de şeful Secţiei 4 a fost serios avariată, iar şoferul tirului s-a ales cu un dosar de cercetare penală.

În urma cercetărilor efectuate, lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au stabilit că vineri, la ora 09.40, Nicolae Cioară a condus autotractorul Iveco, care tracta o semiremorcă, pe DN 2 A, în localitatea Nicolae Bălcescu, dinspre Mihail Kogălniceanu, către Hârşova. La un moment dat, din cauza faptului că nu a păstrat distanţa regulamentară, Cioară a lovit în plin Hyundai-ul Santa Fe condus de comisarul-şef Ivan Anane, care se afla oprit la o trecere de pietoni în vederea acordării priorităţii celor angajaţi în traversarea părţii carosabile. În urma impactului, maşina condusă de şeful Secţiei patru a fost serios avariată, iar la faţa locului au sosit mai multe echipaje ale Ambulanţei. „La o trecere de pietoni din Bălcescu am oprit să acord prioritate. Nici nu ştiu de unde a venit un tir şi ne-a spulberat, pur şi simplu. Noroc că eram într-o maşină mare, căci, dacă ne aflam într-o berlină, muream şi eu şi familia mea. Acum, doar eu sunt în spital. Medicii bănuiau că am coloana fisurată, însă s-au înşelat, din fericire", a mai spus Anane.

Defecţiuni tehnice

Lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au demarat o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea accidentului. Totuşi, oamenii legii au descoperit că în momentul impactului, tirul avea o viteză de aproximativ 75 de kilometri/oră şi, din câte se pare, sistemul de frânare avea defecţiuni. Nicolae Cioară a fost testat de rutierişti cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ. Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din clupă, urmând ca, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie Anane, să se stabilească încadrarea juridică a faptei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii