Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Martori cu identitate protejată, audiaţi în dosarul fostului deputat Gabriel Bivolaru

ro

15 Aug, 2014 00:00 3286 Marime text
Tribunalul Constanţa a amânat, pentru luna viitoare, continuarea cercetării judecătoreşti în dosarul fostului deputat Gabriel Bivolaru, fratele vitreg al liderului MISA, Gregorian Bivolaru.
 
Gabriel Bivolaru este judecat într-un dosar de evaziune fiscală, iar următorul termen a fost stabilit pentru data de 3 septembrie. Atunci vor fi audiaţi martorii cu identitate protejată, a căror prezenţă nu a putut fi asigurata pentru ultimul termen. Fostul deputat a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, alături de Marian Chihaia, Adrian Arhire, Marius-Ciprian Poenaru, Paul Boamfă, Viorel Luca, Romeo Ovidiu Meridicos, Petronel Dimofte şi Marius-Ionuţ Matei. Toţi cei mai sus precizaţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, evaziune fiscală şi spălare de bani.

 „Produsul petrolier, sustras prin folosirea instalaţiilor artizanale“

 „Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, ca stare de fapt, că inculpaţii sustrăgeau produsul petrolier din conductă prin folosirea instalaţiilor artizanale de perforare, încărcau şi transportau produsul petrolier în cisterne-bazin de 30 de tone disimulate în remorci de cereale sau în recipiente ascunse într-o autoutilitară (de unde erau transferate într-o cisternă), apoi îl transvazau în depozitele rafinăriei unui antrepozit fiscal din oraşul Năvodari, unde produsul petrolier sustras era introdus în mod fraudulos în circuitul comercial de către primul dintre inculpaţi“, arată organele de anchetă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii