Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Martori amnezici in cazul lui Ipu

ro

24 Jul, 2010 00:00 3423 Marime text
8_-_mascati_material_ipu.jpg

Răsturnăride situaţie în procesul lui Ipu. Aproape toţi martorii audiaţi ieri în dosarul în care cunoscutul Cristian Fălcuş, zis Ipu, este cercetat pentru vătămare corporală gravă şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi-au retras declaraţiile date iniţial şi au părut loviţi brusc de amnezie.

În acest context, procurorul de şedinţă din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă de către majoritatea tinerilor audiaţi ieri. Întrebaţi de judecător, martorii s-au scuzat că nu-şi mai aduc aminte despre evenimentele petrecute în urmă cu aproximativ trei luni, în barul Sunrise din Năvodari, dat fiind că erau sub influenţa băuturilor alcoolice. Cu alte cuvinte, cazul clădit împotriva lui Ipu pare să se clatine din ce în ce mai mult.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andra 24 Sep, 2010 09:27 tara lui BULA daca nu au reusit sa faca ceva cu baietzii acum se rzbuna pe martori.......da nu se uita la atlii care sunt cu adevarat pericol public!!!!Astia sunt oamenii care ne apara se leaga doar de cei care nu dau spaga!restul proxenetilor din navodari umbla liberi pe strada si isi fileaza urmatoarele victime!!!!Procurori nenorociti!!!
  • ana 26 Jul, 2010 18:14 adevarul intotdeauna iese la iveala
  • alexia 24 Jul, 2010 10:14 Adevarat zis Caz cladit.
  • Simona 24 Jul, 2010 09:21 In sfarsit dreptate. In sfarsit martorii au hotarat sa spuna adevarul. Bravo