Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marţea neagră. La doar câteva ore distanţă Septuagenare găsite fără suflare, în propriile locuinţe, la Constanţa şi Ovidiu

ro

04 Dec, 2014 00:00 844 Marime text


O pensionară în vârstă de 77 de ani din oraşul Ovidiu a fost găsită decedată în locuinţă, în noaptea de marţi spre miercuri, puţin înainte de miezul nopţii.

Femeia locuia singură într-o casă de pe strada Frunzelor şi, în ultimele zile, nu a mai răspuns vecinilor la uşă şi nici la telefoanele fiului său, care munceşte la Istanbul. Acesta este cel care a alertat autorităţile, marţi seara, iar pompierii ISU „Dobrogea“, care au spart uşa casei ca să poată pătrunde în interior, au găsit-o pe pensionară căzută pe jos în baie, fără suflare.

Femeia era cunoscută a avea multiple afecţiuni medicale. Tot marţi seara, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“ au fost chemaţi să intervină la o locuință de pe aleea Zmeurei din Constanța. Ofițerii de la Detaşamentul Constanţa-Oraş au spart ușa locuinței și au găsit moartă o femeie de 70 de ani. Sesizarea a fost făcută de fata vârstnicei, care nu putea intra în casă. Şi tot marţi seara, pompierii de la Midia au fost chemaţi să împiedice o tragedie într-o gospodărie din Năvodari. Un bărbat s-a supărat atât de tare după o ceartă cu soţia, încât a ieşit în curte şi a ameninţat că dă foc casei.

Poliţiştii şi pompierii au reuşit să-l convingă pe bărbatul furios să renunţe la intenţiile distrugătoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii