Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marius Florin Dumitru, pus sub control judiciar Ar fi vrut să schimbe o bancnotă şi i-ar fi furat 4.000 de lei

ro

13 Oct, 2015 00:00 1303 Marime text
 
 
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat, ieri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Marius Florin Dumitru, cercetat în stare de reţinere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Instanţa a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut că, în ziua de 10 octombrie, ora 16.54, în timp ce persoana vătămată se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu în incinta unităţii aparţinând SC SG SRL din municipiul Constanţa, pe bulevardul Tomis, inculpatul ar fi deposedat-o prin întrebuinţarea de violenţe, respectiv prin smulgere, de suma de aproximativ 4.000 de lei pe care ar fi ţinut-o în mână.
 
Din investigaţiile poliţiştilor, bărbatul i-a solicitat operatoarei de serviciu să îi schimbe o bancnotă de 100 de lei şi, profitând de neatenţia acesteia, i-a smuls din mână bancnote de 100 de lei şi 50 de lei, în total, 4.000 de lei. Poliţiştii, după efectuarea activităţilor specifice, au stabilit că autor al faptei este Marius Florin Dumitru, de 20 de ani, din Constanța.
 
„Victima era angajată a unei săli de jocuri, iar bărbatul, sub pretextul că vrea să schimbe o bancnotă, a determinat-o pe respectiva să scoată banii pe care îi avea şi în acel moment i-a smuls şi a fugit“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, Mihai Stanciu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii