Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Godină, mesaj pentru un şofer care a fugit de la locul faptei „Vino singur la Poliție. Dau eu cafeaua“

ro

30 Nov, 2016 17:14 3259 Marime text
Azi, în Braşov, la sensul giratoriu de la Coresi, a avut loc un accident rutier. Din câte se pare, şoferul care a provocat evenimentul a fugit de la locul faptei.

În acest context, celebrul poliţist Marian Godină a lansat pe Facebook o campanie de identificare şi depistare a şoferului fugar.


„Îl găsim împreună? Căutăm un autoturism, cel mai probabil Ford Mondeo de culoare gri, combi, model 2003. Astăzi, în jurul orei 13.35, în Braşov, la giratoriul de la Coresi, a acroşat autoturismul din imagine, pe care l-a proiectat în stâlp, după care a fugit de la fața locului spre cartierul Tractorul. Autoturismul căutat are numere de Anglia şi prezintă avarii la partea din față. Dacă aveți informații, sunați la numărul de tel 0268407500 Poliția Braşov sau dați-mi mesaj în privat. Rămâne între noi. Dacă ai condus Fordul cu numere de Anglia, scuteşte-ne de ceva muncă în plus şi vino singur la Poliția Braşov ca să nu mai pierdem timp. Dau eu cafeaua. Maşina e un Opel Vectra combi, gri, cu numere de Anglia şi volan pe dreapta.(Vauxhall) Are capota motor deformată“, conform mesajului lansat de Godină
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii