Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manifestare violentă din partea unui tânăr Au fost avariate 14 autoturisme pe bulevardul 1 Mai din Constanţa (galerie foto + video)

ro

31 Mar, 2014 00:00 1797 Marime text
Pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanţa a fost surprins un tânăr care a provocat pagube mai multor autoturisme parcate în zona Far.
Ieri, în zorii zilei, atenţia unui ofiţer din cadrul grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa a fost atrasă se zgomotele produse în faţa blocului său. Aflat în timpul său liber, militarul a observat un grup de persoane care se certau. Una dintre acestea a început să lovească cu pumnii şi cu picioarele oglinzile retrovizoare ale maşinilor parcate în apropierea sa. Jandarmul a coborât în faţa blocului unde bărbatul produsese deja pagube unui număr de 14 autoturisme. Tânărul, G.I.M. de 26 de ani, din localitate, aflat în stare de ebrietate a menţionat că a manifestat acest comportament deoarece era supărat că l-a părăsit prietena. Cetăţeanului i-au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de distrugere. Un echipaj de jandarmi sosit la faţa locului l-a dus pe tânăr la Secţia 5 de Poliţie pentru continuarea cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii