Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandatul de arestare, amânat pentru mâine Nicuşor Constantinescu a trimis noi documente medicale (rechizitorii)

ro

10 Sep, 2014 00:00 1703 Marime text
Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, află mâine dacă rămâne cu cel de-al doilea mandat de arestare.
 

Constantinescu a atacat, prin apărător, decizia Tribunalului Constanţa din data de 4 septembrie, când pe numele său s-a dispus emiterea unui nou mandat de arestare
 
Contestaţia şefului suspendat al CJC a fost repartizată aleatoriu judecătoarei Andreea Ianca, de la Curtea de Apel Constanţa.
 
Ieri, la primul termen, în faţa judecătoarei au fost aduse mai multe documente medicale din care ar reieşi că Nicuşor Constantinescu este grav bolnav. Drept urmare, dosarul a fost amânat pentru joi, până când părţile implicate vor lua la cunoştinţă despre conţinutul actelor mai sus precizate.
 
Nicuşor Daniel Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa, pe data de 25 aprilie, pentru abuz în serviciu în formă continuată. Dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanţa.

Citeşte rechizitoriul aici.

Pe data de 27 mai, Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată, sub control judiciar, într-o altă cauză, şi de procurorii DNA de la Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie, alături de Adrian George Gâmbuţeanu, directorul general al RAJDP Constanţa.

Citeşte rechizitoriul aici.

Această cauză se află pe rolul Tribunalului Bucureşti, instanţă care a emis primul mandat de arestare preventivă pe numele şefului suspendat al CJC.
 
Primul termen a fost stabilit pentru data de 12 septembrie, ora 10.00, CF18, sala 243.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii