Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandate de arestare pentru opt angajati de la ISU Dobrogea

ro

13 May, 2009 18:19 2598 Marime text

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor de corupţie săvârşite de militari efectuează cercetări penale faţă de opt persoane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (I.S.U.) „Dobrogea" Constanţa.

Colonel Andrei Gabriel Niculae, Mr. Gabriel Alexandrescu, Lt. Adrian Mihai Bugnar, Cpt. Marius Sorin Bugnar, Mr. Costel Datcu, Cpt. Florin Niculae, Lt. Col. Sorin - Marius Creţu şi Mr. Liviu Deoşlea sunt acuzaţi că în zilele de 15 - 16 august 2007, cu ocazia desfăşurării probei scrise la concursul pentru încadrarea posturilor de subofiţeri, la specialitatea „servanţi - conducători auto", cei opt inculpaţi, membri ai comisiei de examinare au încălcat metodologia de desfăşurare a examenului în scopul fraudării rezultatelor concursului organizat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea", judeţul Constanţa.

Astăzi Tribunalul Militar Bucureşti a dispus măsura arestării preventive pe termen de 29 de zile faţă de toţi inculpaţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • bianca 15 May, 2009 07:53 Se pare ca ati uitat de PREZUMTIA DE NEVINOVATIE de care beneficiaza fiecare persoana pana la stabilirea vinovatiei. Din articolul asta se pare ca i-ati si acuzat deja...E atat de usor sa defaimezi pe cineva cand te intereseaza doar articolul..SA VA FIE RUSINE !
  • anonim 13 May, 2009 19:39 tot ce se spune despre cei 8 arestati este o facatura...in romania nu mai exista justitie
  • UN FOST CANDIDAT 13 May, 2009 14:58 POATE DNA -UL SE INTREABA CUM A ECONOMISIT BANII DIN SALARIU PLT. MAJ. BALAN DE LA UNITATEA DIN PALAS DEOARECE DUPA ACELE EXAMENE SI-A PLATIT RATELE LA MASINA INTEGRAL SI DIN BANII RAMASI SI-A LUAT O MASINA NOUA DE TEREN -REXTON !!!!!!!!!! DACA IA STRANS DIN SALARIU SI ORELE DE LA SCOALA DE SOFERI JOS PALARIA !!!!!