Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mama unei fete moarte în restaurantul Beirut din Constanţa, scoasă de jandarmi din sala de judecată. Dosarul, amânat

ro

12 Feb, 2016 00:00 3003 Marime text
Ştefania Pîrlogea, magistrat al Judecătoriei Constanţa, a amânat, ieri, pentru data de 25 februarie, judecata în dosarul fostului restaurant Beirut din Constanţa, unde au murit trei tinere. Decizia s-a luat pentru a se asigura apărarea societăţilor comerciale trimise în judecată.
 
În cauză, George Karam, patronul fostului restaurant, a fost trimis în judecată alături de alte persoane, el fiind acuzat de „infracţiuni de distrugere din culpă, în formă agravată, având ca urmare producerea unui dezastru“.
 
Pe data de 10 martie, Judecătoria Constanţa va analiza dacă se impune menţinerea lui Karam sub control judiciar.
 
La finele şedinţei de judecată, mama unei tinere decedate în incendiul produs la restaurantul Beirut i-a reproşat magistratului învestit cu soluţionarea cauzei că amână procesul aparent fără motiv.
 
În acel moment, judecătorul i-a chemat pe jandarmi, care au condus-o pe femeie în afara sălii de judecată.
 
Amintim că restaurantul Beirut din Constanţa a fost distrus într-un incendiu, în data de 5 aprilie 2014. Atunci şi-au pierdut viaţa Ioana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu. Dosarul a fost instrumentat de Mihai Eduard Ilie, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia de urmărire penală şi criminalistică, Biroul de Criminalistică, care instrumentează și dosarul Colectiv.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii