Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mâine, concurs la sediul IPJ Cine vrea să fie şef în Serviciul Rutier Constanţa

ro

12 Jun, 2013 00:00 2109 Marime text
Mâine, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa va avea loc concursul organizat în vederea ocupării funcţiei vacante de şef al Biroului accidente rutiere din cadrul Serviciului Rutier.

Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10 şi este declarat „Admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin nota 7,00.
În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceiaşi notă, este declarat „Admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceiaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs este declarat „Admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs. Interesaţi de şefia Biroului accidente rutiere din cadrul Serviciului Rutier au fost mulţi ofiţeri, însă doar doi şi-au şi depus dosarele în vederea participării la concurs: George Munteanu, din cadrul serviciului şi Radu Dumitru, fostul şef al Gărzii de Coastă, în prezent ofiţer în IPJ Constanţa. Funcţia de şef al Biroului accidente rutiere a devenit vacantă după ce Tudorel Dogaru a câştigat comanda Serviciului de Acţiuni Speciale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii