Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulți șoferi, cercetați penal! Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

ro

23 Jun, 2020 21:54 1348 Marime text
  • În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat o femeie, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Agricultorilor din comuna Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Tot polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Ferdinand din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiele. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Mai departe, ieri, patrula formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm al GMJ Constanța a identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.
 
Și polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un tânăr, de 18 ani, care a condus un autoturism pe strada Matei Basarab din municipiul Mangalia, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.
 
Apoi, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe strada Poiana din orașul Ovidiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Tot ieri, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu din Eforie Nord, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii