Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulţi poliţişti din Constanţa au fost trimişi în judecată

ro

02 Jun, 2016 00:00 3876 Marime text


Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus, ieri, trimiterea în judecată a 39 de persoane, printre care se află şi mai mulţi poliţişti din Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime Constanţa, Garda de Coastă, Secţia 5 de Poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa şi din Secţia Regională de Poliţie Transporturi Constanţa.
 
Lista poliţiştilor trimişi în judecată este deschisă de cei de la Transporturi Maritime: Florian Silviu Ghica, Cosmin Buştiuc, Emil Boghiu, Viorel Mitu, Mihai Mitală, Cristian Moşoiu, Alex Tiberiu Neacşu şi Viorel Nelepcu.
 
În continuare, de la Garda de Coastă au fost trimişi în judecată Petrică Ştefan şi Demirel Cadîr, iar de la Secţia 5 de Poliţie Constanţa au fost deferiţi Justiţiei Cristian Badea şi Ciprian Enache. Asta în timp ce de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Constanţa a fost trimis în judecată Bogdan Andrei Andreescu.
 
Potrivit rechizitoriului, poliţiştii sunt acuzaţi că ar fi sprijinit mai multe persoane care furau diverse produse din trenurile aflate în portul Constanţa. 
 
Procurorii au dispus disjungerea cauzei şi reinvestirea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru a se continua cercetările penale faţă de alte 22 de persoane.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii