Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată cine sunt Mai mulţi magistraţi din Constanţa solicită promovarea

ro

10 Mar, 2015 00:00 1570 Marime text
Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicităţii tabelul privind rezultatul verificării îndeplinirii de către candidaţii judecători a condiţiilor legale de participare la concursul de promovare efectivă în funcţii de execuţie, din data de 29 martie.
 
Potrivit datelor oficiale, Alexandru Ionuţ Burtescu, Raluca Elena Lupu şi Marilena Victoria Mircioi, din Judecătoria Constanţa, solicită promovarea la  Tribunalul Constanţa, Daniela Ivan, de la Judecătoria Medgidia, vrea să plece la Tribunalul Ilfov, asta în timp ce colegul de instanţă Erich Emilian Mastacan solicită promovarea la Tribunalul Vaslui. Daniel Nicola - Gheorghiu, de la Tribunalul Tulcea, solicită promovarea la Curtea de Apel Bucureşti. CSM a publicat şi lista procurorilor participanţi la concursul de promovare efectivă în funcţii de execuţie: Ion Băetrău şi Elena Simion, de la Parchetul Judecătoriei Tulcea, solicită promovarea la Parchetul Tribunalului. Asta în timp ce Gabriel Stanciu, de la Parchetul Judecătoriei Constanţa, vrea să plece la Parchetul Tribunalului Brăila.

 Toţi magistraţii mai sus precizaţi au fost declaraţi admişi la concursul de promovare efectivă în funcţii de execuţie. 

 Nu este de trecut cu vederea faptul că, tot potrivit Consiliului Superior al Magistraturii, 30 de procurori solicită acordarea unor noi grade. Printre magistraţi se numără Camelia Elena Grecu, procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, Gigi Valentin Ştefan, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, dar şi Zafer Sadîc, tot din Parchetul Tribunalului, care solicită acordarea gradului de procuror al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României. Nadia Zlate, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în prezent delegat la Direcţia Naţională Anticorupţie, cere acordarea gradului de procuror al Parchetului Curţii de Apel Constanţa. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii