Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După două zile de cod galben Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt, în Constanţa

ro

08 Apr, 2015 00:00 1366 Marime text
Vântul nervos care s-a abătut şi asupra litoralului în ultimele două zile a smuls copaci din rădăcini, a provocat daune autoturismelor parcate şi a dat bătăi de cap locuitorilor Constanţei.
 
Aseară, la ora închiderii ediţiei, pompierii ISU „Dobrogea“ fuseseră solicitaţi pentru degajarea unui copac smuls de vânt pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în zona Satului de Vacanţă. Militarii nu au mai intervenit, fiind vorba de un copac extrem de bătrân, cu tulpina foarte groasă. Acesta a cedat sub propria greutate din cauza rafalelor de vânt şi ar fi căzut direct în bulevard, dacă nu s-ar fi sprijinit de un alt copac, mai viguros, aflat lângă el. Echipajele de la Direcţia Spaţii Verzi a Primăriei urmau să taie pe bucăţi copacul, înainte ca acesta să cadă de tot peste maşinile parcate în zona Dobrogea.

Tot aseară, pompierii au intervenit cu o autoscară pentru degajarea unor bucăţi de tablă desprinse de pe acoperişul unui bloc situat pe strada BP Hasdeu. Acestea au rămas atârnate de marginea acoperişului şi puteau cădea oricând şi provoca tragedii trecătorilor.
 
Ieri dimineaţă, un alt copac a căzut peste o mașină parcată pe strada Ardealului din municipiul Constanța. Iar luni seara, mai multe autoturisme parcate pe strada Dreptăţii au fost avariate după ce un alt copac bătrân a fost răpus de vântul puternic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii