Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe străzi din Constanţa vor fi consolidate şi amenajate (galerie foto)

ro

18 Sep, 2019 13:19 2131 Marime text
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă programul de investiții în trama stradală.

Sunt reamenajate 12 străzi de pâmânt din cartierele Compozitorilor, Baba Novac și Palazu Mare. Sunt incluse străzile Alexandru Bogza, Dumitru Chiriac și Prelungirea Eduard Caudella, care sunt construite de la zero.
 
Se consolidează infrastructura străzii, terenul este săpat, compactat și se aștern mai multe straturi de piatră. Ulterior, se toarnă covorul asfaltic.
 
În această săptămână, Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de investiții pe strada Prelungirea Recoltei din cartierul Palazu Mare, unde echipele SC Confort Urban SRL vor trece la etapa de asfaltare.

Locuitorii sunt rugați să manifeste atenție și înțelegere în zonele în care se realizează lucrări.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nicu 19 Sep, 2019 23:39 Zeno Vancea cand se asfalteaza???!!toate strazile din jur sint asfaltate!!ati spus de anul trecut ca se asfalteaza!de ce au ramas stradute neasfaltate,cand in jurul lor sint toate asfaltate??!!pe ce criterii se fac asfaltarile??!!
  • Mitu Mihai 19 Sep, 2019 12:50 Cand se asfalteaza str.Nicolae Kirculescu(cartier compozitorilor).de ce au inceput lucrarile in cartierul Compozitorilor in luna septembrie,.delucrarile merg foarte incet ca melcul ,utilajele mai mult stau decat lucreaza,schimbati aceasta atitudine de tragere de timp,lucrati si 10 ore pe zi pentru a se termina stazile in acest cartier,oamenii nu mai au rabdare sa traiasca in aceste conditii ca in satele parasite ,,numai in Constanta mai vezi asemenea strazi,dati afara personalul care nu face treaba.Dl Primar a transmis inca din 2017 vor incepe lucrarile de asfaltare a str.Nicolae Kirculesc si vad ca nici pana in prezent nu a inceput lucrarile de asfaltare.
  • Mihaela 18 Sep, 2019 23:36 Buna seara, Baba Novac cand se continua de la Institutul de Marina pana in Aurel Vlaicu? Si trotuarele ?