Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe controale privind respectarea normelor de protecție sanitară au avut loc în stațiunea Mamaia

ro

30 Jul, 2020 11:30 1352 Marime text
  • Verificări în Mamaia!
La data de 29 iunie, au avut loc  activități pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară de către polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, în vederea prevenirii și limitării infectării cu virusul COVID-19, potrivit IPJ Constanța.

De asemenea, se urmăresc respectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite în stațiune.

 În acest context, polițiștii au aplicat 98 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.180 de lei. Dintre acestea, 90 au fost aplicate pentru activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și șase pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Forțele de ordine vor desfășura în continuare activități de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru ca cetățenii să fie protejați.

Emanuela Hermeneanu este studentă în anul I, la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității din București.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii