Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 30 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistraţii continuă „lupta” pentru funcţiile de conducere

ro

28 May, 2013 00:00 2193 Marime text
Concursul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea continuă.

În perioada 27 mai - 6 iunie are loc susţinerea proiectului referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiilor de conducere. Potrivit datelor oficiale, în Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa sunt vacante următoarele posturi: prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag şi prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea. Poate cea mai râvnită funcţie de conducere vacantă în Dobrogea este cea de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. Pe data de 7 iunie se vor afişa rezultatele la susţinerea proiectului referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiilor de conducere, iar pe data de 9 iunie va avea loc susţinerea testării scrise privind managementul, comunicarea şi resursele umane.

Afişarea tabelului de clasificare a candidaţilor va avea loc pe 19 iunie. Amintim că, potrivit Institutului Naţional al Magistraturii, până la data de 15 iulie trebuie să se ocupe următoarele funcţii de conducere: vicepreşedinte al Curţii de Apel Constanţa (post ocupat în prezent de Nicolae Stanciu), vicepreşedinte al Tribunalului Constanţa (Anca Jeanina Niţă), preşedinte al Judecătoriei Babadag, preşedinte al Judecătoriei Hârşova (Lenuţa Drentea), preşedinte al Judecătoriei Mangalia (David Anton Cristian), vicepreşedinte al Judecătoriei Medgidia (Aida Iolanda Slate), preşedinte (Simona Gheorghe) şi vicepreşedinte al Judecătoriei Tulcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii