Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Macara căzută în fața Hotelului Doina din Mamaia (video)

ro

18 May, 2021 17:09 5258 Marime text
  • Intervenție de urgență în stațiunea Mamaia.
În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în Mamaia.

Din primele informații, este vorba despre o macara căzută în fața Hotelului Doina.

La locul evenimentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale poliției pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare.

Amintim că, se lucrează la imobilul deținut de Orient Construct Decor SRL, în Mamaia, lângă Hotelul Doina Societatea a făcut modificări la proiectul inițial Construcția a început în 2019, în decembrie În 2020, s-a autorizat redimensionarea unor balcoane.
 
Orient Construct Decor SRL ridică un imobil în stațiunea Mamaia, în vecinătatea Hotelului Doina. Societatea a fost autorizată de către Primăria Constanța pentru edificarea unei clădiri P+5-8E locuințe colective și organizare de șantier. Anul trecut a obținut o nouă autorizație, prin care a fost modificat proiectul inițial. Blocul va fi supraetajat.
 
Astfel, prin Autorizația de Construire 2095/15.11.2019, firma a început construcția pe 2 decembrie 2019 și are ca termen de finalizare anul 2023, în decembrie.

Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea Galerie foto a materialului.

Sursă foto:  ZIUA de Constanța

Citește și: Ce se construiește Stadiul lucrărilor la imobilul de lângă Hotelul Doina, din Mamaia. Investitorul a cerut supraetajarea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii