Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Logodnă finalizată cu amenzi, în Satul de Vacanță din Constanța

ro

24 Oct, 2020 21:55 4096 Marime text


O petrecere de logodnă ce s-a desfășurat astăzi, 24 octombrie 2020, la un local aflat pe raza Secției 1 Poliție Constanța s-a finalizat cu amenzi, atât pentru reprezentanții localului, cât și pentru organizatorii evenimentului.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, în cadrul petrecerii de logodnă nu s-ar fi respectat măsurile în vigoare privind prevenirea răspândirii Covid-19.

Localul în discuție se află în Satul de Vacanță, din Constanța

Iată datele oficiale puse la dispoziție de reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța:

Astăzi, în jurul orei 18:00, polițisti din cadrul Secției 1 Constanța și jandarmi ai G.M.J. Tomis Constanța, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un local din satul de vacanță ar avea loc un eveniment privat cu participarea mai multor persoane, care nu ar fi respectat prevederile legale referitoare la unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Echipajul de intervenție a constatat faptul că este vorba despre o logodnă, care se desfășura cu participarea a peste 30 de persoane, încălcându-se astfel prevederile HG 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive).

Administratorul societății comerciale în cauză, dar și organizatorul evenimentului au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 3.000 lei fiecare.

Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii