Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locomotiva unui tren de călători în flăcări. Traficul feroviar, întrerupt în zonă

ro

23 Aug, 2021 10:44 1647 Marime text
  • Trafic feroviar temporar între staţiile CF Şag şi Vinga.
  • Șase trenuri de călători staţionează în gările adiacente, aşteptând redeschiderea circulaţiei, urmând să ajungă la destinaţie cu întârziere.
 
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar este oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF Timişoara, între staţiile CF Şag şi Vinga, (linie simplă electrificată), unde în cursul acestei dimineţi, la locomotiva trenului R 2602 s-a produs un incendiu.
 
La faţa locului s-au deplasat pompierii care au acţionat pentru stingerea incendiului şi o drezină pantograf, care va face verificări la linia de contact.
 
Menţionăm faptul că, 6 trenuri de călători staţionează în gările adiacente, aşteptând redeschiderea circulaţiei, urmând să ajungă la destinaţie cu întârziere.
 
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.
 
Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA - companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii